ŞANLIURFA / HARRAN - Yukarı Yarımca İlkokulu

Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi(ÖDS)

ÖDS (Öğrenci/ Öğretmen Destek Sistemi) mükemmel bir destek sistemi olup, bu sistemde; Okul dersleri modülü,LGS/YKS modülü, DYK nodülü bulunmaktadır.Tüm ortaokul, lise öğretmen ve öğrencilerinin yararlanabileceği düzeyde geliştirilmiş bir sistemdir.

ÖĞRENCİ - ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ (ÖDS)

Sisteme Nasıl Giriş Yapılır? Okul Dersleri Modülü, Destekleme ve Yetiştirme Kursları Modülü, LGS/YKS Hazırlık Modülleri olmak üzere 3 modül bulunan ÖDS'ye "ods.eba.gov.tr" adresinden, öğretmenler MEBBİS şifreleri ile öğrenciler ise EBA şifreleri ile giriş yapabiliyor.

Sistemin içeriği ve çalışma prensibi nasıl?

Sistemde, ortaokul ve lise düzeyinde 62 derse ait 62 konu anlatımlı ders kitabı, yaklaşık 60 bin çoktan seçmeli soru, 2 bin 550 ders anlatım videosu ve 12 bin soru çözüm videosu bulunuyor. Sistemdeki içerikler ise sürekli artırılarak gerekli güncellemeler yapılıyor.

Öğrencilerin çözdüğü sorulardan hareketle eksiklerini belirleme ve bu eksiklikleri gidermeye yönelik geliştirilmiş bir algoritmaya göre çalışan sistem, öğrencilerin düzenli ders çalışmasını destekliyor ve ihtiyaç duyduklarında onlara ders kitapları ile ders anlatım videoları tavsiyesinde bulunuyor.

Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi Nedir? Videoyu izlemek için tıklayınız.
Öğrenci Destek Sisteminin İçeriği ve Çalışma Prensibi Nasıldır? Videoyu izlemek için tıklayınız.
Öğrenci Destek Sistemine (ÖDS) Nasıl Giriş Yapılır? Videoyu izlemek için tıklayınız.
Öğrenci Bilgi Sisteminde Hangi Ders Modülleri Var? Videoyu izlemek için tıklayınız.
ÖDS Nasıl Çalışır? Videoyu izlemek için tıklayınız.

Yayın: 16.11.2022 - Güncelleme: 16.11.2022 20:22 - Görüntülenme: 123
Kaynak: https://ods.eba.gov.tr/giris